Dalić: Imali smo kontrolu, nedostajao je samo drugi gol

Foto: fah

Nakon važna tri boda osvojena protiv Armenije u Erevanu strijelac pobjedničkog gola Andrej kramarić bio je zadovoljan, a izbornik Zlatko Dalić bio je zadovoljan svime osim time što nismo zabili drug gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imali smo kontrolu, puno šansi i posjeda, sve osim drugog gola. To je falilo da mirno sve privedemo kraju mirno. Na kraju je bilo i malo panike, tako bude kad ne zabiješ drugi, srećom nismo ga primili, čestitam dečkima. Dobar protivnik, vruć teren, no mi smo se od početka postavili jako dobro, nismo žurili. Oni su znali biti opasni, imaju određenu kvalitetu, ali uzeli smo tri boda, rekao je izbornik u razgovoru za Novu TV.

Izjednačio se po broju pobjeda sa Slavenom Bilićem

– Ne pratim to, čuo sam to na konferenciji za novinare prije par dana, ali najbitnija je pobjeda.

Što smo dobili u ovom mini-ciklusu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobili smo šest bodova, dobili smo mirnoću, nismo se puno mučili, padali, gubili koncentraciju i glavu, što se znalo desiti. Hrvatska zadnjih godina igra samo teške utakmice, ovakvi protivnici znaju nas prevariti, ali nismo izgubili motivaciju.

je li zadovoljan Ivanušecom i Petkovićem?

– Jako dobro su igrali, pogotovo u Rijeci, izvadili smo obojicu da ih odmorimo. Bruno je imao šanse, imao je zicer, nije nažalost zabio. Neka Petković tako nstavi u kontinuitetu i to će biti dobro za sve nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idemo korak po korak

– Idemo korak po korak, imamo prvo Tursku u Osijeku, moramo što prije osigurati prvo mjsto i plasman na Euro, da se ne mučimo na kraju. Idemo korak po korak, dečki idu u klubove, nadam se dobrom nastavku sezone.

– Jedva čekam tu utakmicu, kažu da je stadion fantastičan, veselim se tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.