Dalić ipak uvodi Modrića, Francuzi kalkuliraju i odmaraju igrače protiv Danske i nitko ih ne napada kao što su hrvatskog izbornika?

Foto: fah

Četiri su sata do utakmice u Rostovu na Donu između Hrvatske i Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, uoči posljednje utakmice grupne faze Vatreni su osigurali osminu finala, ali još uvijek ne i prvo mjesto koje bi im u nastavku turnira trebalo donijeti Dansku, umjesto Francuske.

Doista, je li tako? Naime, Francuska od 16 sati igra s Danskom, i bod je Francuzima dovoljan za prvo mjesto, međutim, odlučili se na kalkulacije te će u dvoboj s Dancima krenuti s nekoliko promjena u sastavu. Francuski izbornik trebao bi odmoriti nekoliko prvotimaca, a nitko ne reagira, kao što su neki mediji i novinati reagirali kada je hrvatski izbornik Zlatko Dalić najavio da će odmoriti nekolicinu prvotimaca. Bunili su se tako Argentinci, Nigerijci, i neki ”neutralni” novinari… Kad je u pitanju Francuska – šutnja.

Island večeras lovi posljednju priliku za osminu finala, Islanđanima je neophodna pobjeda, bod, naravno, nije dovoljan, a ni eventualna pobjeda ne jamči prolaz.  U drugoj utakmici igraju Argentina i Nigerija. Hrvatska može izgubiti prvo mjesto samo ako doživi poraz od Islanda, a Nigerija uvjerljivo dobije Argentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Vatrene će tako od prve minute zaigrati kapetan i najbolji igrač Luka Modrić, iako mu je itekako potreban odmor s obzirom na dugu sezonu koja je rezultirala i osvajanjem Lige prvaka s Realom u Kijevu.  Uz Modrića od igrača koji su deklasirali Argentinu bit će i Ivan Perišić.  Naravno, i ne samo on.

Na golu se očekuje Lovre Kalinić. Uz njega bi mogli zaigrati Tin Jedvaj, Josip Pivarć, Vedran Ćorluka, Duje Čaleta Car, Milan Badelj, Mateo Kovačić, Luka Modrić, Ivan Perišić i Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.