Dalić obavio popis igrača za Mađarsku i Wales: Vraća se važan igrač kojeg su neki mediji već umirovili

Trnava, 06.09.2019 - Utakmica kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo izmeðu reprezentacija Slovaèke i Hrvatske na stadionu "Spartak" u Trnavi. Na slici izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Daliæ. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ds

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić objavio je popis kandidata za listopadske kvalifikacijske utakmice protiv Mađarske i Walesa. Vraća se Ivan Rakitić, kojeg su neki mediji nakon dva izostanka s reprezentativnih akcija već umirovili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni svjetski doprvaci okupit će se u ponedjeljak, 7. listopada u Splitu kako bi započeli pripreme za okršaje s Mađarskom i Walesom na putu prema Europskom prvenstvu 2020. godine.

Susret s Mađarima na rasporedu je u četvrtak, 10. listopada na Poljudu, a Vatreni u subotu putuju prema Cardiffu, gdje će u nedjelju, 13. listopada odmjeriti snage s Velšanima.

Mađari su u Budimpešti svladali Hrvatsku 2:1, dok je istim rezultatom Hrvatska pobijedila Wales u Osijeku. Listopadske oglede Dalićevi izabranici dočekuju kao prvoplasirana momčad Skupine E, s bodom ispred Slovačke i Mađarske te četiri ispred Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Dalić u ovoj se reprezentativnoj akciji odlučio za sljedeće igrače:

Vratari: Dominik Livaković (Dinamo), Lovre Kalinić (Aston Villa), Simon Sluga (Luton Town)

Braniči: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Augsburg), Borna Barišić (Rangers), Matej Mitrović (Club Brugge), Dario Melnjak (Rizespor), Mile Škorić (Osijek), Karlo Bartolec (Kobenhavn)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (CSKA Moskva)

Napadači: Ivan Perišić (Bayern), Ante Rebić (Milan), Bruno Petković (Dinamo), Josip Brekalo (Wolfsburg), Mislav Oršić (Dinamo)

Pretpozivi: Marko Rog (Cagliari), Dino Perić (Dinamo), Filip Bradarić (Hajduk), Mijo Caktaš (Hajduk)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.