Dalić pronašao zamjenu za Kovačića, pozvan mladi Vatreni

Luka Sučić
Foto: HNS, Luka Sučić

U susretu s Ciprom u kojemu je hrvatska nogometna reprezentacija upisala uvjerljivu pobjedu, žuti karton zaradio je Mateo Kovačić, koji zbog toga neće moći konkurirati za nastup sa Slovačkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je otpao zbog akumuliranih žutih kartona za dvoboj sa Slovacima u Osijeku 11. listopada, a izbornik Vatrenih Zlatko Dalić u reprezentaciju je pozvao mladog U-21 reprezentativca Luku Sučića, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Sučić će se tijekom dana priključiti momčadi koja će od 17 sati odraditi trening na pomoćnom igralištu stadiona Gradski vrt.

Osim pobjede “A” reprezentacije na Cipru, jučer je uspješna bila i mlada hrvatska reprezentacija koja je slavila u Varaždinu protiv Norveške 3:2 u kvalifikacijskom dvoboju za plasman na EP-u. Jedan od strijelaca za mlade Vatrene bio je upravo Luka Sučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.