Dalić suočen s problemima zbog ozljeđenih igrača: ‘Žao mi je, ali to je nogomet, dio karijere, dio sporta’

Foto: fah

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju muče ozljede: Šime Vrsaljko će na operaciju križnog ligamenta koljena, Josipa Pivarića čeka slična stanka, Matej Mitrović mora mirovati zbog gležnja, Ivan Strinić se tek oporavlja, Lovren nema pravo nastupa s Azerbajdžanom u prvoj utakmici zbog suspenzije, a Ćaleta-Car još ne igra u Marseilleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je velikih peh, ali što možemo? Nećemo kukati. Želim im uspješan oporavak, da se što prije vrate na teren, a mi se moramo okrenuti drugim opcijama. I gotova stvar. U kontaktu sam s Vrsaljkom, čuo sam se s Pivarićem. Žao mi je, ali to je nogomet, dio karijere, dio sporta. Moraju biti jaki, uporni, čvrsti i strpljivi”, kaže izbornik Zlatko Dalić za Sportske novosti.

“Rekao sam da neću kukati, koga nema, nije tu. Idem potražiti druga rješenja. Nemam namjeru plakati da nema Vrsaljka, nema Mandžukića, Subašić, Ćorluke, ovoga ili onoga. Nema od toga koristi. Sigurno da se radi o velikoj nesreći i hendikepu za sve nas, za reprezentaciju, nemamo tako bogat izbor igrača, ali što je tu je. Moramo gledati pozitivno i naći najbolje moguće opcije”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.