Dalićev tajni agent o Danskoj: ‘Vidio sam jednu jako discipliniranu, organiziranu i čvrstu reprezentaciju’

Foto: fah

Ognjen Vukojević bio je skaut izbornika Zlatka Dalića na utakmici Danske i Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Ne mogu vam baš puno otkriti, pogotovo ne njihove mane. To ću reći izborniku, ima puno detalja koje sam podcrtao i o kojima ćemo pričati. Imamo tri dana za dobru pripremu utakmicu i vjerujem kako ćemo se za Dance jako dobro spremiti”, poručio je u razgovoru za Sportske novosti.

“Vidio sam jednu jako discipliniranu, organiziranu i čvrstu reprezentaciju. Iako je utakmica bila specifična, jer su i Danska i Francuska igrale na bod i nisu imale nekih velikih napadačkih ambicija, jasno je da se radi o vrlo ozbiljnoj i taktički odličnoj momčad. Uostalom, već sam ranije pogledao neke prijašnje utakmice Danaca, sigurno nećemo donositi zaključke na račun samo jednog dvoboja”, ipak je pojasnio nekoliko detalja.

Tko je snaga Danske?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nekakva kralježnica momčadi su Schmeichel, Kjaer, Christensen i Eriksen. Oni su najbitniji igrači, o njima puno toga ovisi. Međutim, nikakve sumnje nema da smo kvalitetniji i bolji od njih, da moramo biti mirni i koncentrirani i strpljivo graditi put do gola i pobjede. Danci su težak suparnik, ali mislim da nas neće iznenaditi, da ne mogu nešto toliko promijeniti da bi nas zatekli na krivoj nozi. Siguran sam da će izbornik opet odlično pripremiti utakmicu kao i dosad, da će igrači točno znati što trebaju činiti”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.