(VIDEO) Dalićeva prva reakcija nakon poraza: “Izgubili smo i nećemo sad praviti dramu od toga”

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine E izgubila u Budimpešti od Mađarske sa 1-2 (1-1). Zlatko Dalić je u razgovoru za Novu TV iznio prvi dojam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvo bih čestitao domaćinima na borbenosti, agresivnosti i dobroj utakmici i tri boda. Mi smo nakon prvog gola pali, nismo ih dokrajčili nego smo im dopustili da se vrate u utakmicu. Imali smo inicijativu u drugom poluvremenu, ali jalovu. Nismo imali pravu ideju, uvijek je lopta zapinjala u nekim trenucima”, izjavio je Dalić i dodao:

“To je tako, nećemo sad praviti dramu od ovoga, znali smo da će nam biti teško u ovim kvalifikacijama, ali idemo dalje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promijenili ste pri kraju utakmice i formaciju?

“Tako je, odlučio sam zaigrati s trojicom u zadnjoj liniji, nismo više imali što čekati.”

Što ste novog naučili u ovoj utakmici, uoči dvoboja s Walesom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo naučiti da će svi protiv nas ići 200 na sat i moramo biti agresivniji. Nema kukanja i tragedije, glava gore i idemo dalje”, poručio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.