Dambrauskas: Još uvijek imamo san o dva naslova

Foto; fah

Nakon pobjede na Poljudu nad Istrom 1961 Hajduk se približio vodećem Dinamu na samo bod zaostatka i sada čeka kiks Modrih u nedjelju na Šubićevcu kako bi odluka o prvaku pala u Maksimiru u posljednjem kolu u kojemu se sastaju upravo Dinamo i Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Splićana Valdas Dambrauskas bio je zadovoljan s osvojena tri boda koja su njegovu momčad ostavila u igri za naslov iako mogu već sutra ostati bez izgleda za titulu ako Dinamo pobijedi Šibenik.

– Neću ići u Šibenik gledati utakmicu, ali ako netko od igrača želi ići, neka ide. Sada nas čeka trening, imamo još dvije utakmice do kraja sezone, rekao je litavski strateg.

A te dvije utakmice su veliki derbi u posljednjem kolu 1. HNL-a 21. svibnja na Maksimiru protiv Dinama te pet dana poslije finalni ogled u Kupu protiv Rijeke na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za medije Dambrauskas je priznao kako je pogodak koji je Hajduk primio u dvoboju s Puljanima njegova odgovornost.

– To je moja odgovornost, jer sam rekao igračima da želim igru. Tražim od igrača da stalno igraju i grade igru, a ponekad se dogode pogreške. rekao je trener Hajduka.

– Još uvijek imamo san o dva naslova, dodao je Dambrauskas te se osvrnuo na podršku s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Radio sam u klubovima s odličnom organizacijskom strukturom, sposobnim predsjednicima, kvalitetnim igračima, ali uz svo poštovanje prema mojim bivšim klubovima Hajduk ne mogu usporediti s niti jednim drugim. Čak i neki od mojih igrača koji su igrali u najjačim europskim ligama nisu nikad doživjeli atmosferu na stadionu i podršku kao što je mi imamo, rekao je trener Hajduka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.