Dan velikih derbija mogao bi donijeti konačni rasplet u borbi za naslov

Foto: fah

Današnji dvoboji 34. kola Prve HNL mogli bi donijeti konačni rasplet u borbi za prvo mjesto. Dinamo je domaćin Osijeku, a Rijeka Hajduku. Pobijedi li Dinamo, a Hajduk izgubi, modri će osigurati obranu naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica na Rujevici počinje u 17 sati, a u 20 dvoboj na Maksimiru.

– Jedna velika utakmica, veselimo se Jadranskom derbiju. Utakmici pred punim tribinama i podršci naših navijača. Utakmica visokog uloga, kako za nas tako i za Hajduk. S te strane možemo očekivati zanimljivu utakmicu, rekao je trener Rijeke Goran Tomić.

– Mi smo jedini klub u Hrvatskoj koji još može osvojiti dvostruku krunu. Oni igraju iz zabave u nedjelju, ova utakmica nije bitna za Rijeku, samo za nas. Ovo je nama biti ili ne biti. Oni će pokušavati neke stvari kako bi se pripremili za Kup. Mi moramo pobijediti, moramo uzeti tri boda, istaknuo je trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Ante Čačić istaknuo je kako želi da igrači daju sve od sebe, ali da ne budu opterećeni tablicom i semaforom.

– Utakmica donosi puno toga i učinit ćemo sve da uzmemo puni plijen. Siguran sam da ćemo uz podršku navijača učiniti sve ono što je važno, a to je da Dinamo prezentira svoju kvalitetu kroz 90 minuta, rekao je Čačić.

– Svi žele biti prvaci, idemo u Maksimir po tri boda tri kola prije kraja. Da nam je netko ponudio da ćemo igrati protiv Dinama tri kola prije kraja i imati šansu za naslov, sigurno da bi to prihvatili. Ponosan sam na to, istaknuo je trener Osijeka Nenad Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.