Danas u 13 sati Hrvatska i Francuska igraju odlučujuća dva susreta u finalu Davis Cupa

Foto: fah

Treći dan finala Davis Cupa između Francuske i Hrvatske, a na rasporedu su dva pojedinačna susreta (13 sati)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Hrvatska povela prvi dan s 2:0 protiv Francuske, drugog dana Ivan Dodig i Mate Pavić odigrali su kvalitetan meč, ali bez zajedničke pobjede u Davis Cupu.

“Vjerujemo u naše vođe, oni će nas povesti do trećeg boda, sve će nam omogućiti”, ubacio se Mate Pavić koji i dalje čeka na pobjedu u paru u Davis Cupu. On je kao navijač bio na stadionu Lužnjiki i svjedočio finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u kojem su Francuzi pobijedili našu reprezentaciju i osvojili pehar.

“Žao mi je Mate i Dode da nisu završili posao. Međutim, mi i dalje vodimo 2-1 i ulazimo u zadnji dan kao veliki favoriti”, rekao je Mario Ančić koji je prije 13 godina u Bratislavi pobjedom u odlučujućem dvoboju protiv Slovaka Martina Mertinaka doveo Hrvatsku do prvog trijumfa u Davis Cupu, a uvjeren je ne i posljednjeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je šteta što su Dodig i Pavić propustili prvu “meč-loptu”, time je stvorena mogućnost da bude zadovoljena poetska pravda i da Marin Čilić napravi ono što mu nije pošlo za rukom 2016. godine u zagrebačkoj Areni protiv Juana Martina del Potra.

Pobjednik Davis Cupa je ona zemlja koja prva ostvari tri pobjede stoga će se danas igrati jedan ili dva meča, ovisno o rezultatima prvog dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.