Dani Olmo u oproštaju od Dinama i Zagreba: ”Od prvog dana bio sam ovdje dobrodošao, no, sretan sam”

Foto: fah

Dinamo i definitivno ostaje bez najboljeg igrača, koliko će to utjecati na ambicije i rezultate hrvatskog prvaka vrijeme će vrlo skoro pokazati, već na ljeto kada počinju novi europski izazovi i kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, najbolji igrač Dinama, Dani Olmo, odletio je prema Njemačkoj, za Leipzig, gdje bi trebao potpisati petogodišnji ugovor, ako dakako prođe liječnički pregled, pišu Sportske novosti.  Nakon odrađenog transfera od 18,5 milijuna eura, koji potencijalno tijekom godina može narasti i do 40 milijuna, čini se da svi zadovoljno trljaju ruke, a zadovoljstvo ne skriva niti Španjolac koji se oprostio od novinara u zračnoj luci, na bivšem terminalu…

“Pa sretan sam i ponosan na sve što sam ovdje odradio. Stekao sam puno prijatelja i zahvaljujem svim svojim navijačima”, rekao je u vjerojatnom oproštaju od Dinama i Zagreba, Dani Olmo, nakon čega je dodao: “Zadovoljan sam odlukom da idem u Leipzig, to je bila moja prva odluka, prvog dana.”

Imao je novopečeni španjolski reprezentativac poruku za navijače Dinama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poruka za navijače? Od prvog dana sam se osjetio dobrodošlim ovdje, kako su oni voljeli mene, tako sam i ja volio njih. Teško mi je, ali sam sretan što idem dalje. Suigrači? Teško mi je bilo otići. Nisam puno spavao u noći jer sam razmišljao što reći, a na kraju nisam mogao ništa niti reći, ali dobro, svi su sretni zbog mene”, poručio je, vjerojatno za kraj, Dani Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.