Daria Popović izborila nastup na Europskim igrama

Boksačica Daria Popović prva je hrvatska sportašica koja se poimenično kvalificirala na prve Europske igre, koje će se održati od 12. do 28. lipnja sljedeće godine u Bakuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devetnaestogodišnja Zagrepčanka članica je hrvatske ženske boksačke reprezentacije i Boksačkog kluba Titan Gym. Boks trenira dvije godine, a natječe se u kategoriji do 54kg. Aktualna je seniorska prvakinja Hrvatske, nastupila je i na Europskom prvenstvu 2014. u Bukureštu gdje je na bodove izgubila u odličnoj borbi protiv viceprvakinje Eweline Wicherske.

“Daria je potpuno predana boksu. Zadnju godinu Ženske opće gimnazije pohađala je kao izvanredna učenica samo da bi mogla pratiti veliki broj treninga. Iz borbe u borbu napreduje rapidnom brzinom i od nje se u bliskoj budućnosti očekuju odlični međunarodni rezultati”, rekao je njezin trener Nikola Švalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.