Dario Srna u Zagrebu prekinuo sve dvojbe: Vraća se na travnjak, tada će govoriti…

Foto: fah

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Dario Srna bio je zvijezda na turneji Radosti Plazma Sportskih igara mladih. S obzirom kako mnogi pamte njegove igre u nacionalnoj momčadi posve razumljivo da je i dalje jedan od sportskih ikona mladih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna je nosio plamen Sportskih igara mladih po Trgu bana Josipa Jelačića, a djeca iz zagrebačkih osnovnih škola bila su oduševljena Darijom, koji je dijelio autograme te se rado fotografirao s brojnim mladim navijača.  Osmijeh na licu Darija nije nestao, iako već dulje vrijeme nije u punom ”pogonu.”

Foto: fah

Nažalost, legendarni bivši kapetan Hrvatske već duže vrijeme ne igra nogomet, a u Zagrebu je proslavio 1. svibnja 36. rođendan. Na glavni zagrebački trg došao je Dario dobro raspoložen, iako mu suspenzija traje do 22. kolovoza zbog dopinga. No, ne predaje iskusni nogometaš, uvjeren da nije kriv te najavljuje povratak nogometu.

Sve će reći na tiskovnoj konferenciji kad se vrati na teren, bio je to odgovor Srne na brojna nagađanja o završetku jedne bogate karijere.  Drugim riječima, kad je spomenuo povratak na teren Srna je zapravo prekinuo nagađanja te indirektno potvrdio kako će nastaviti, iako mu ugovor sa Šahtarom istječe 30. lipnja. Srna ima namjeru čelnicima kluba reći da želi novi ugovor, sasvim sigurno će ga dobiti i potpisati. Status Srne u Šahtaru je nevjerojatan, navijači i čelnici kluba te suigrači ga obožavaju. Godinama je davao, očito će to činiti i dalje, sve od sebe za ukrajinski klub. Kao pravi kapetan Šahtara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U medijima se pojavila informacija da bi Srna mogao odigrati zadnju sezonu karijere u svom Hajduku, na Poljudu, no, u ovom trenutku takav se scenarij ne čini izglednim.

Podsjetimo, Dario se od hrvatske nogometne reprezentacije oprostio nakon Europskog prvenstva u Francuskoj prije dvije godine. Turnir u Francuskoj odigrao je na vrhunskoj razini.  Nažalost, Hrvatska nije imala sreće, suvereno je prošla skupinu, a onda nesretno, ispala u osmini finala od Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.