Dean Smith novi trener Aston Ville

Engleski klub Aston Villa imenovao je Deana Smitha novim trenerom, dok je za njegovog pomoćnika izabran bivši kapetan engleske reprezentacije John Terry, pišu u četvrtak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smith je do sada vodio Brentford, koji će dobiti odštetu od Aston Ville. Aston Villa je prošli tjedan smijenila trenera Stevea Brucea zbog loših rezultata.

Terry je prošli tjedan završio karijeru u Aston Villi. On je prošlu sezonu proveo u klubu iz Birminghama, nakon što je 19 sezona igrao za Chelsea s kojim je osvojio Ligu prvaka, Europsku ligu i pet naslova prvaka Engleske i FA kup te Liga kup. Također je nedavno odbio ponudu Spartaka iz Moskve, rekavši da selidba u Rusiju ne bi bila dobra za njegovu obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.