Definitivna potvrda: Vedran Ćorluka ostaje u moskovskom Lokomotivu

Foto: fah

Hrvatski nogometni branič i kapetan moskovskog Lokomotiva Vedran Ćorluka (30) produžio je ugovor za dodatne četiri godine i prekinuo nadanja talijanske Fiorentine koja ga je htjela dovesti ovo ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Presretan sam što ostajem u crveno-zelenoj obitelji dodatne četiri godine. Hvala svim navijačima na čudesnoj podršci u protekle četiri godine. Nadam se da će tako biti i u budućnosti”, napisao je u utorak ćorluka na Instagramu.

On je u Lokomotiv došao 2012. te je imao ugovor do 2018. i kapetansku vrpcu.

Talijanski mediji su pisali prošli tjedan kako je rekao ‘da’ Fiorentini te da su bili ostali još detalji za ugovoriti oko posudbe uz kupnju na kraju nadolazeće sezone. Fiorentina, koja je lani osvojila peto mjesto u prvenstvu, u utorak je objavila transfer braniča splitskog Hajduka Hrvoja Milića (27).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji su pisali kako je za Ćorluku zainteresirana Valencia, koja je lani zauzela 12.mjesto među 20 ekipa u prvenstvu.

Lokomotiv je lani završio na šestom mjestu u ruskom prvenstvu a klupski sportski direktor Anatolij Meščerjakov rekao je za vikend kako ne razmatra prodaju Ćorluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.