Dejan Lovren odgovorio na nove napade dijela medija i navijača: ‘Kad padneš popraviš krunu i kreneš dalje’

Foto: fah

Zvijezda Liverpoola i standardni stoper hrvatske nogometne reprezentacije, Dejan Lovren, ponovno je na udaru engleskih medija te dijela navijača. Naime, hrvatski reprezentativac bio je jedan od najslabije ocijenjenih igrača u porazu Liverpoola od Manchester Cityja. Veliki derbi, koji bi mogao biti i ključan u borbi za naslov prvaka, iako je objektivno prvenstvo još daleko od kraja, završio je 2:1 pobjedom Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza dio navijača i medija te uglavnom jedni te isti kritičari, koji Lovrena ”opsjedaju” već jako dugo, proglasili su našeg nogometaša glavnim krivcem za poraz.  Tako je bivši engleski nogometaš Mickey Quinn kazao kako je zbog Lovrena zamalo razbio televizor, misao je završio ružnim riječima koje se odnose na hrvatskog igrača:

‘Da sam ja trener Liverpoola, on nikad ne bi bio u mojoj momčadi”, kazao je bivši nogometaš Newcastlea.  Napadi na račun Dejana Lovrena preko društvenih mreža traju već danima, napokon se oglasio i Lovren te je reagirao kratkom objavom na Instagramu:

”Kada padneš, popraviš krunu i kreneš dalje”, poručio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

Kad padneš, popraviš krunu i kreneš dalje. ?? #ynwa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.