‘Njihov uzor maršal Tito’: Igor Štimac objavio zajedničku fotografiju Arsena Bauka i predsjednika Hajduka!

Foto: snimka zaslona

Bivši proslavljeni hrvatski reprezentativac, bivši izbornik Vatrenih te bivši nogometaš Hajduka, Igor Štimac, komentirao je rad aktualne uprave Hajduka te predsjednika kluba Jasmina Huljaja. No, ovog puta otišao je bez dlake na jeziku, kakav Štimac i inače je, korak dalje te je spomenuo i bivšeg SDP-ovog ministra Arsena Bauka. Naime, Štimac je objavio fotografiju Bauka i Huljaja kako zajedno, razdragani čavrljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikad više politika u Hajduk! Ova fotografija vrsnog matematičara Arsena Bauka i predsjednika Huljaja nastala je igrom slučaja. Naime Bauk mu objašnjava kako od 0 kuna može doći do 50 milijuna , matematika je jednostavna. Narod će to platiti. Njihov uzor Maršal Tito znao je reći: ‘Naš narod je naše najveće blago’! Požurite učlaniti se u zadrugu Njihov Hajduk”, napisao je na svom Facebook profilu proslavljeni bivši nogometaš Hajduka te hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.