Dejan Lovren odlazi iz Liverpoola, dolazi Domagoj Vida?

Foto: fah

Duže se vrijeme kroz medije provlači pitanje ostanka ili odlaska hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena iz Liverpoola. Je li napokon taj trenutak stigao? Ako Lovren doista napusti redove prvaka Europe tko će umjesto njega popuniti ”prazninu”?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Liverpool kao zamjenu za Lovrena spreman dovesti Domagoja Vidu. Kako pišu turski mediji njemački trener Jurgen Klopp je spreman angažirati jednog hrvatskog reprezentativca, umjesto drugog hrvatskog reprezentativca. Kako smo već pisali neposredno nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine i nakon što je Hrvatska osvojila povijesno srebro pisalo se o interesu njemačkog stručnjaka za Vidu, no, odgovor nikad nije postignut, međutim, sve se ponovno pokrenulo poslije jednog članka u Fanatiku.

Naime, turski mediji pišu da je Klopp poslije SP-a u Rusiji za Vidu bio spreman dati čak 30 milijuna eura, međutim, sve je ostalo na ponudi, za Vidu su navodno zanimanje tada pokazali Arsenal i West Ham, međutim, njihova s ponuda nije mogla mjeriti s ponudom jednog Liverpoola.  Ipak, stvari su se dvije godine kasnije promijenile, Fanatik piše da je njemački stručnjak spreman dovesti Vidu kao treću opciju na poziciji stopera. Drugim riječima, Vida bi u Liverpoolu bio ono što je Lovren danas, uglavnom sjedio na klupi te bio neka vrsta ispomoći  Virgilu Van Dijku i Joeu Gomezu. Koliko je Vida zapravo spreman na tako nešto, ipak je za karijeru svakog nogometaša najvažnije igrati?

Fanatik piše da ”Klopp želi dovesti Lovrenova hrvatskog brata iz reprezentacije, no, prvo mora prodati Lovrena…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već u više navrata pisali Lovren je blizu odlaska iz Liverpoola, u posljednje dvije sezone hrvatski je stoper odigrao tek 22 utakmice u dresu prvaka Europe u Premiershipu te je postalo jasno kako na njega Klopp više ozbiljno ne računa.  Navodno Lovrenu ponuda ne manjka, želi ga već broj klubova iz Premiershipa, Serie A, dakle, gotovo da može birati gdje će nastaviti karijeru.

Naravno, ako je Liverpool za Vidu prije dvije godine bio spreman platiti 30 milijuna eura danas to ipak nije slučaj, daleko bi to danas bilo manje i nagađa se kako se radi o deset milijuna eura, isto je toliko ove zime turski Bešiktaš tražio od Aston Ville, koja je također pokazala zanimanje za Domagoja Vidu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.