Dias: ‘Važna pobjeda, travnjak je bio u lošem stanju’

Split, 17.11.2020 - Utakmica 6. kola Lige nacija A - skupina 3: Hrvatska - Portugal. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

U sinoćnjem porazu Hrvatske 2:3 od Portugala strijelci su bili Ruben Dias (52, 90) i Joao Felix (60).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno, uvijek želiš zabiti prvi gol za reprezentaciju, to je poseban trenutak. Vrlo sam sretan jer sam zabio prve golove u teškoj utakmici. Pokušali smo se svim silama prilagoditi na travnjak koji je bio u lošem stanju, nismo to učinili dovoljno brzo, ali ulazak u drugi dio bio je dobar. Važna pobjeda na teškom gostovanju protiv dobre momčadi”, rekao je Dias nakon utakmice.

“Prvo poluvrijeme nije prošlo kako smo htjeli, u drugom smo sjajno odgovorili i rano zabili. Oni su ponovno izjednačili, ali uspjeli smo pobijediti, to je najvažnije. Drago mi je da sam dobro igrao, ali momčad je na prvom mjestu. Dobro smo završili Ligu nacija”, zaključio je Nelson Semedo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.