Legendarni Roy Keane nakon ispadanja Portugala: ‘Joao Felix je prevara od 100 milijuna funti’

epa08805983 Atletico Madrid's striker Joao Felix celebrates after scoring the 1-0 goal during the Spanish LaLiga soccer match between Atletico Madrid and Cadiz CF held at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, central Spain, 07 November 2020. EPA/JuanJo Martin

U derbiju osmine finala Europskog prvenstva, derbiju koji to prema igri ni u kom slučaju nije bio, Belgija se provukla protiv Portugala te je slavila 1:0 i tako se izborila za četvrtfinala s Italijom. Portugal neće obraniti naslov prvaka Europe, a pogodak odluke zabio je Thorgan Hazard u 42. minuti kada je sjajnim udarcem svladao ne baš idealno postavljenog Ruija Patricija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta Portugal je sve karte bacio na napad, imali su i neke prilike, stativu…, no do gola nisu mogli te su se oprostili već u osmini finala. Malo je nedostajalo da ih tamo ne bude, samo da je Mađarska izdržala još nekoliko minuta protiv reprezentacije za koju igra Cristiano Ronaldo.

Izbornik Portugala Santos u drugom dijelu utakmice sve je karte bacio na napad te je uveo igrače koji su skloni napadačkim akcijama, priliku je dobio Joao Felix, ali ni on nije pomogao europskim Brazilcima, kako neki popularno zovu Portugalce.

Prema mladoj zvijezdi Portugala i Atletico Madrida bio je posebno oštar Roy Keane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Joao Felix je prevara. Njegova zemlja ga treba, a on ne može pogoditi ni okvir gola. Košta 100 milijuna funti? Da sam Ronaldo, krenuo bih na njega u svlačionici”, riječi su legendarnog bivšeg igrača Manchester Uniteda.

Podsjetimo, Felix je u ljeto  2019. godine u Madrid stigao iz redova Benfice s epitetom velikog talenta u transferu vrijednom 126 milijuna eura, točnije 100 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.