Dinamo deklasirao Ferencvaros, što pišu mađarski mediji? ‘Naš klub nije mogao parirati hrvatskom prvaku!’

Foto: Snimka zaslona

Dinamo se plasirao u posljednje pretkolo Lige prvaka, a tamo ga očekuje norveški Rosenborg. Nakon 1-1 u Maksimiru, nogometaši Dinama u utorak su u Budimpešti u uzvratnoj utakmici 3. pretkola protiv mađarskog Ferencvarosa slavili sa 4-0, a pogotke su postigli Arijan Ademi (16), Bruno Petković (47), Dani Olmo (55) i Amer Gojak (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađari na svom terenu nisu uspjeli parirati daleko boljem hrvatskom prvaku, priznali su to i mađarski mediji. Naime, Magyar Nemzet piše kako ”poraz  od 0:4 je razočaravajući jer Ferencvaros nije mogao parirati hrvatskom prvaku. S druge strane, Dinamo je bolja momčad. Možda “samo” za Danija Olma, ali s obzirom na dvije utakmice, to je bilo sasvim dovoljno…”

Također Nemzeti Sport piše o sjajnoj atmosferi na Groupama Areni te dodaje da je na utakmici jedino navijanje bilo na razini.

“U posljednjim minutama prvog poluvremena Dinamo uopće nije izgledao nepobjedivo i počeli smo se nadati. No, onda je krenuo nastavak i sve je bilo gotovo. U velikoj većini utakmice Dinamo je bio bolja i brža momčad tako da gledatelji nisu ništa zamjerili igračima Ferencvarosa”, stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Nepszava hrvatski prvak je očitao nogometnu lekciju Ferencvarosu.

“Europski put za Ferencvaros još nije gotov jer će se protiv Makabija iz Tel Aviva ili litavske Suduve boriti za ulazak u skupinu Europske lige”, zaključuje Nepszava, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.