Dinamo i Varaždin utakmicom zaključuju godinu

Varazdin 04.10.2020. Utakmica 7. kola HT Prve lige izmedju NK Varazdina i GNK Dinamo. Na slici Lirim Kastrati i Marko Stolnik foto HINA/ Marko JURINEC /

Posljednje jesensko kolo domaćeg nogometnog prvenstva donosi susret Dinama i Varaždina na stadionu Maksimir u 17.05 sati, a ogled je najavio trener Dinama Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Stanje u momčadi je dobro, raspoloženje je super. Imamo priliku završiti sezonu na najbolji mogući način. Trebamo zaboraviti da je nakon te utakmice pauza i odmor, moramo biti fokusirani do maksimalnih granica da tu utakmicu dobijemo, bez obzira na to što smo favoriti. Favorit mora to pokazati na terenu, a mi želimo završiti godinu na najbolji mogući način – pobjedom. Nakon toga okrećemo se blagdanima, koliko će biti moguće uživati ove godine zbog svih ovih neprilika. Treba nam maksimalna koncentracija, moramo biti kao što smo bili u zadnjim utakmicama brzi, agresivni, kompaktni i s puno emocije i strasti. Vjerujem da će momčad to sve pokazati.

S druge strane trener Varaždina Zoran Kastel ima problema kod slaganja momčadi.

– Imamo velikih problema s bolesnim i ozlijeđenim igračima i još trebam vidjeti kakvo je stanje u ekipi i s kojima ćemo igračima raspolagati. Stolnik ima distorziju zgloba, Milić je lagano bolestan, baš kao i Peco te Memija, Senić osjeća posljedice posljednje dvije utakmica, Tkalčić ima sitnu ozljedu aduktora. Još ne znam kako ćemo se pokrpati za ovu utakmicu, čekat ćemo do posljednjeg trenutka i protiv Dinama pokušati izvući najbolji rezultat kojeg u ovom trenutku možemo napraviti, rekao je Kastel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.