Dinamo Kijev podržao BBB: AEK je uvijek koristio noževe i ranije je posebno provocirao Hrvate

dinamo kijev
Foto: Twitter

Dinamo Kijev Hooligans objavio je poruku podrške uhićenim BBB u Grčkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije 2 godine smo zajedno s našom braćom Hrvatima uhićeni nakon neuspješnog pokušaja odlaska na utakmicu u Poljskoj.

Danas sjedimo u rovovima i pratimo kako zagrebački Dinamo ruši ljevičarski ološ direktno na njihovom teritoriju.

> Pojačan nadzor policije u Ateni: Traje potraga za počiniteljem koji je navodno Grk

Želimo našoj braći da ostanu jaki i sigurni i da ćemo biti s vama. Nakon rata sigurno ćemo napraviti “party” u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

P.S. Tko plače o “ubojstvima” i tako dalje – jeste li ikada bili u Grčkoj na gostovanju? Nemamo ništa protiv Grka kao nacije, ali nažalost oni su postali žrtve svog mentaliteta.

AEK je uvijek koristio noževe i ranije je posebno provocirao Hrvate. Tko ima veze s navijačkom  scenom – zna. Oslobodite BBB!”, objavili su.

Podsjetimo, grčki mediji i dalje se bave huliganskim obračunom navijača Dinama i AEK-a u Ateni, što ja na kraju rezultiralo tragedijom jer je poginuo 29-godišnji navijač grčkoga kluba. Navodno je krivac grčki državljanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što znamo, AEK optužuje policiju za propuste, a smatra i da je Dinamo odgovoran za nerede, dok klub iz Maksimirske 128 oštro odgovara da su poduzeli sve i upozoravali danima, no da ih nitko očito nije slušao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.