Dinamo sve dogovorio s igračem Nantesa, formalnosti u srijedu?

Foto: snimka zaslona

Nogometaš Nantesa Ronael Pierre-Gabriel jako je blizu potpisa za Dinamo, tvrdi talijanski izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski prvak odustao je od Kouaija, ali navodno je 25-godišnji desni bek Nantesa već sve dogovorio s upravom kluba iz Maksimira.

On je ove sezone odigrao 12 utakmica za “Kanarince”, no uglavnom je ulazio s klupe. U sadašnju je momčad došao prošlog ljeta kao slobodan igrač stigao iz Mainza, ali nije u ozbiljnim planovima trenera Jocelyna Gourvenneca i Francuzi  su mu navodno spremni dati raskid ugovora, pa bi i u Dinamo došao bez odštete.

Liječnički pregled navodno je zakazan za srijedu, a potom slijedi potpisivanje ugovora, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.