Dinamo u svoje redove doveo mladog talenta

dinamo
Foto: GNK Dinamo

Mladi nogometaš Antonio Kujundžić potpisao je ugovor s hrvatskim prvakom Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antonio Kujundžić rođen je 2006. u švedskom Kalmaru, podrijetlom je iz Bosne i Hercegovine, a nastupa za mlađe uzraste u hrvatskoj reprezentaciji.

Igrao je u mlađim uzrastima Kalmara, a u ožujku prošle godine došao je u Zagreb i pristupio Lučkom. Četiri mjeseca kasnije postao je član Dinamove kadetske momčadi.

– Moji su roditelji iz Sarajeva, a ja sam rođen u Švedskoj. Sve do prošle godine cijelo sam vrijeme igrao u Švedskoj, u Kalmaru, a posebno sam sretan što me put sad doveo u Dinamo. Trener mi je Ivan Mijač, igram na sredini terena, defenzivnog i ofenzivnog veznog. Mogu biti ‘osmica’, volim igrati ‘box to box’, a i zadnji vezni, po potrebi, rekao je Kujundžić za službenu stranicu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom Kujundžića u redove Modrih zadovoljan je Tomislav Butina, direktor Dinamove nogometne škole.

– Iznimno mi je drago da su djelatnici škole i uprava kluba prepoznali talent u dječaku koji je, srećom, odabrao ovaj klub pa je taj trenutak potpisa ugovora radost za sve nas. To ujedno pokazuje i naše povjerenje koje smo mu pokazali. Nadamo se da će se to kroz njegove nastupe, treninge i angažman pokazati kao lijepa priča, rekao je Butina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.