Dinamo uoči ‘nemoguće misije’: Problemi s kojima se Modri suočavaju…

Foto: fah

Pred Dinamom je težak izazov, neki će reći nemoguća misija nakon poraza u prvoj utakmici play offa za Ligu prvaka. Dinamo je u gostima doživio težak poraz od 0:3 protiv Sheriffa. Dakle, za prolaz Modri moraju zabiti najmanje četiti gola. Hrvatski prvak lovi veliki zaostatak, a pritom imaju jako puno problema u obrani, sa sastavljenjem zadnje linije, s obzirom na ozljede koje nisu mimoišle Modre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”U kratkom vremenskom razmaku ostali su bez Lauritsena i Perića, a izostankom Ademija komplicira se situacija i u središnjem redu koji je, sasvim neočekivano, ostao bez još jedne važne karike, Kristijana Jakića.

Kako javljaju Sportske novosti, trener Damir Krznar izbacio je Jakića iz prve momčadi i na njega ne računa za važan dvoboj protiv moldavske momčadi.

Razlog? Navodno je Jakić bio nezadovoljan klupskom odlukom da se ne prihvati ponuda njemačkog bundesligaša Eintrachta iz Frankfurta koji ga je želio dovesti u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su prvo bili zainterisirani za Lovru Majera koji je nedavno sve dogovorio s francuskim Rennesom, Nijemci su potom iskazali snažan interes za Jakića. Poslali su zadovoljavajuću ponudu, ali čelnici Dinama nisu htjeli ostati bez još jednog važnog igrača u vrlo kratkom periodu.

Odbili su ponudu, što je razljutilo Jakića koji je propustio dva treninga, jučerašnji, ali i današnji na kojem je trebao biti kako bi se utvrdilo može li biti spreman za sutrašnji dvoboj koji donosi prestiž igranja Lige prvaka, ali i ogroman novac u klupsku blagajnu”, piše portal gol.dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.