Dinamo uspješan u Kupu, slijedi derbi: Petković će vjerojatno biti na dispoziciji

Foto: fah

Nogometaši Dinama plasirali su se u osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa nakon što su u izmiješanom sastavu u gostima pobijedili Ponikve 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije bilo nimalo jednostavno na zahtjevnom terenu. Očekivao sam puno bolju igru, dali smo svima priliku da iskoriste minutažu kako bi pokazali da su dostojni Dinamovog dresa. Iznimno mi je drago da je u svom debiju gol postigao Vrbančić, kazao je trener Modrih Sergej Jakirović za Hrvatski radio dodavši kako nije bio zadovoljan igrom u prvih pola sata.

– Mislio sam da će biti bolje. Nisam vjerovao da će nam trebati toliko da se priviknemo na teren, međutim, to ne smije biti alibi. Morali smo pokazati razliku te s te strane ne mogu biti zadovoljan.

O zgusnutom rasporedu Modrih koje već u nedjelju čeka veliki derbi s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti dobar rezultat. Već se pripremamo i za taj dvoboj, danas smo poštedili dosta igrača koji su jutros trenirali. Bitno mi je da smo zdravi, Petković će vjerojatno biti na dispoziciji, jutros je odradio normalan trening, tako da očekujem da ćemo biti kompletni i biti na uobičajenoj razini, zaključuje Dinamov strateg.

Jadek: Najveći gol u karijeri

Strijelac jedinog pogotka za Ponikve bio je 17-godišnji Leon Jadek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nevjerojatan osjećaj. Moj najveći pogodak u karijeri, stvarno je nemoguće to opisati. Pripremali smo se kao i za svaku drugu utakmicu. Znali smo da su kvalitetni, ali ih se nismo bojali. Imali smo puno prilika, pogotovo u prvom poluvremenu, nažalost, nismo ih iskoristili, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.