Dinamov trener nakon pobjede u derbiju hvalio Osijek: ‘Fantastična i jako čvrsta momčad’

Foto: fah

Dinamo je u derbiju kola i dosadašnjeg dijela prvenstva pobijedio Osijek u Gradskom vrtu 2:0 u sklopu 7. kola Prve hrvatske nogometne lige te je tako potvrdio da će i ove sezone biti najveći favorit za naslov prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak na utakmici zabio je Kristijan Jakić, za konačnih 2:0 pogodak u vlastitu mrežu zabio je Danijel Lončar. Kako smo već pisali Dinamo je uoči derbija imao brojne problema s ozljedama, a neposredno pred derbi otpao je i Kevin Theophile-Catherine. Recimo kako je Livaković obranio jedanaesterac za Osijek kod rezultata 1:0 za Dinamo.

“Da se slikovito izrazim, doktor Smodek je danas sastavljao momčad. U zadnji čas otpao nam je i Theophile, ali pohvale cijeloj momčadi na želji, htijenju, borbi i zalaganju. Bili su perfektni. Pobjeda je morala doći”, kazao je Damir Krznar.

Trener Dinama tvrdi kako je derbi mogao biti riješen nakon prvog dijela, usput je pohvalio Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da smo mogli u prvom poluvremenu riješiti utakmicu. Mogla se ona i zakomplicirati nakon dosuđenog penala za Osijek. Tu je opet Livi briljirao. Nakon toga, ponovno smo rasli i došli do drugog pogotka i pametno sačuvali vodstvo. Ovo je jako važna pobjeda jer smo je uspjeli naplatiti i odraditi u gostima kod našeg najvećeg rivala. Osijek je fantastična i jako čvrsta momčad. Danas su na momente pokazali da mogu biti opasni. Ne sjećam se kada je netko odnio tri boda iz Gradskog vrta”, poručio je Dinamov strateg, koji može biti zadovoljan igrom Dinama u derbiju u kojem se od Osijeka daleko više očekivalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.