Dinamovci pozvali male navijače na derbi protiv Rijeke

Foto: fah

Velika i lijepa uvertira u subotnji derbi između Dinama i Rijeke – druženje s učenicima Osnovne škole Jordanovac i područne škole Kozjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Moro, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Sandro Kulenović, Kevin Theophile-Catherine, Damian Kadzior, Marko Đira i Joško Gvardiol stigli su u petak poslijepodne na igralište na Jordanovcu gdje ih je s nestrpljenjem iščekivalo nekoliko stotina djece.

Kroz najavu derbi utakmice, druženje i zabavu igrači su učenicima podijelili prigodnu slikovnicu i bojanku naziva ”Fair play na tribinama”. Slikovnica i bojanka donose priču o simpatičnom društvu koje odlazi na utakmicu Dinama, a istovremeno promoviraju pozitivno ponašanje na nogometnim utakmicama.

U isto vrijeme Dominik Livaković, Francois Moubandje i Sadegh Moharrami razveselili su djecu u obližnjoj područnoj školi Kozjak gdje su također podijelili prigodne suvenire i družili se s malenim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su odgovarali na pitanja djece, podijelili autogram kartice, suvenire i Dinamo bojice, te su pozvali učenike na derbi utakmicu s Rijekom u subotu na stadionu Maksimir.

– Dočekala nas je sjajna atmosfera, znamo koliko djeci znače ovakva druženja, a i svi mi jako volimo ovakva događanja. Podijelili smo djeci slikovnice i bojanke, bilo je puno upita za fotografiranje i za autograme… ma baš jako lijepo. Sigurno da ovakva događanja nas sve dodatno pune pozitivnom energijom, posebno uoči utakmica. Čeka nas sutra derbi s Rijekom i idemo po dobar rezultat – Nikola Moro

– Znali smo da će biti odlično i da nas čeka preko 300 djece, ovo je predobar osjećaj. Jedan nas je dječak pozdravio lijepim govorom na početku druženja, a mislim da je svatko od nas podijelio pa sigurno par stotina autograma. Hvala i školi što su nas ovako lijepo dočekali. Pozvali smo djecu da nas dođu bodriti na derbi, nadam se da će doći uživo pogledati Dinamo na Maksimir, a mi ćemo dati sve od sebe da pokažemo dobru igru i pobijedimo – Sandro Kulenović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako nam je drago što smo danas ovdje, odličan uvod u ono što je pred nama. Djeca su se potrudila dočekati nas na jako lijep način, nacrtali su za nas Dinamove dresove, otpjevali su nam navijačke pjesme, baš su nas iznenadili i veselimo se novim druženjima – Dominik Livaković

GNK Dinamo ovim putem još jednom zahvaljuje OŠ Jordanovac i područnoj školi Kozjak na lijepom i ugodnom gostoprimstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.