Dino Rađa se oprostio od Balaševića, a oprostili se i neki iz HNL-a

Foto: Instagram

U 68. godini od upale pluća preminuo je kantautor Đorđe Balašević, koji je preminuo u Infektivnoj klinci. Balašević se desetak dana liječoo kod kuće, međutim, simptomi su se pogoršali te je prebačen u bolnicu, u kojoj je izgubio bitku za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon smrti Đorđe Balaševića reagirali su i mnogi sportaši, sportski djelatnici, klubovi, a od njega se oprostio na društvenim mrežama i bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Dino Rađa.

“Tužan dan. Pretužan. Jedan od najvećih umjetnika svih vremena. Tako jedan dobar lik koji je čitav život širio dobro oko sebe. Čast mi je bila poznavati te. Počivao u miru Đole, iako takvi kao ti nikada ne umiru. Ne mogu i da hoće”, napisao je Dino Rađa u svojoj objavi na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od poznatog kantautora oprostila su se i dva imena iz hrvatskog nogometa, trener Samir Toplak te predsjednik Gorice Nenad Črnko.

Foto: Snimka zaslona

“Hvala ti za svaki stih, za svaku riječ, za ljubav koju si širio. R.I.P. veliki čovječe”, napisao je Toplak.

Predsjednik Gorice je pak napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

“Tvoje pjesme i stihovi nikad neće nestati… Postoji plan da te anđeli ukradu il’ bar na čas, da te vrate među njih, jer nekad nebo pravi veliku baladu i traži rimu za glavni stih…

Počivaj u miru…”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.