Direktor Cibone Aco Petrović: Politika se mora izbaciti iz kluba

“Prvi zadatak kojeg imam u Ciboni jest rješavanje blokade Fibe i isplata zaostataka igračima”, rekao je to Aleksandar Petrović, novi sportski direktor Cibone kojeg je na novu dužnost postavio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika kriza koja trese Cibonu već nekoliko godina kulminirala je ovih dana, političke spletke prijetile su doslovce i gašenjem kluba. Gordijski čvor instairanjem Petrovića na bitnu funkciju u Ciboni pokušava presjeći prvi čovjek Zagreba, Milan Bandić. Najprije je bivši predsjednik Cibone Ivica Lovrić imenovao Josipa Sesara za novog direktora, no tek tada su nastali problemi. Jer, ali trener Josip Rimac i njegov pomoćnik Jurica Golemac zaprijetili su ostavkama, Bandić je napravio preokret i postavio Petrovića za direktora.

Aco Petrović po svom ustoličenju na prigodnoj konferenciji za novinare rekao je:

– Drugog rješenja osim otklanjanja blokade Fibe mi jednostavno nemamo. Ovim igračima kojima klubu duguje novce poslali smo ponude i tu bi moglo doći do rješenja, objasnio je Petrović način na koji bi se klub izvukao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Fiba nas je blokirala s osam milijuna kuna, to se mora rješiti.

Petrović inzistira da se politika makne iz kluba. Govori:

– Nema više politike u klubu! Ja ću biti jedini dašak politike tako što ću štititi interese Grada. Početkom listopada izabrat će se novi Upravni odbor iz reda poduzetnika, a oni će izabrati predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.