Dirljiv potez: Klopp poslao emotivno pismo sinu preminulog ragbijaša i podsjetio ga da nije sam

Foto: fah

U veljači ove godine svijet mladoga Jordana van der Westhuizena (13) postao je tužan – njegov otac Joost (45), inače kapetan južnoafričke ragbijaške reprezentacije, umro je od posljedica motoričke neuronske bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom pismu ocu zamolio ga je da “kaže Bogu kako Liverpool mora pobijediti.”

Ovo je zapazio i Jurgen Klopp koji je 13-godišnjaku odlučio poslati pismo s dresom kojeg su potpisali igrači Liverpoola i sam Nijemac.

“Ništa što kažemo neće olakšati tvoj gubitak, ali želimo da znaš imaš naše suosjećanje. Znamo da je tvoj tata bio veliki navijač Liverpoola i zato smo zadovoljni što je svoju strast podijelio s tobom. Pismo koje si poslao njemu i u kojem si spomenuo LFC nam puno znači, hvala puno na potpori. Nadamo se da ćeš stvoriti lijepa sjećanja kada budeš gledao LFC”, stoji u pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

This Liverpool jersey, signed by all the players, we’re sent to Jordan!!!! #liverpoolfc Thank you Jurgen Klopp!!!

A post shared by Amor Vittone (@amor.vittone) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neka mir bude s tobom i tvojom obitelji kao i utjeha te snaga u ovom tužnom vremenu,” napisao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.