Dobio veliku potporu: Predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru novi četvrogodišnji mandat u Izvršnom odboru UEFA-e

Foto: fah

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker dobio je novi četverogodišnji mandat u Izvršnom odboru Europskog nogometnog saveza (UEFA) na izbornom Kongresu UEFA-e u Rimu u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Šukera je glasovalo 47 od 55 izaslanika zemalja članica UEFA-e.

Uz Šukera u IO UEFA-e su izabrani Sandor Csanyi (Mađarska), Armand Duka (Albanija), Fernando Gomes (Portugal), Jesper Moller Christensen (Danska), Andrij Pavelko (Ukrajina), Luis Rubiales (Španjolska), Borislav Mihajlov (Bugarska) i Elvedin Begić (Bosna i Hercegovina).

Ranije u četvrtak je Slovenac Aleksander Čeferin dobio novi četverogodišnji mandat na čelu UEFA-e, on je dobio jednoglasnu podršku izaslanika svih 55 članica UEFA-e. Čeferinom reizbor bio je očekivan s obzirom da je bio jedini kandidat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.