Gužva na Maksimiru: Svi žele gledati Dinamo i Viktoriju Plzen

Foto: fah

Počela je prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Europske lige između Dinama i Viktorije Plzen, a na maksimirskim blagajnama od jutros su redovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki uspjeh, proljeće u Europi, ostvarili su nakon 49 godina. Kub zato uz kupovinu ulaznice dijele Dinamov šal kao poklon.

Inače, ovaj susret se igra 21. veljače od 18.55 na stadionu Maksimir. Pretprodaja ulaznica je 7. do 20. veljače, a cijene su povoljnije od cijena na dan utakmice: tribina sjever dolje 100 kuna, tribina sjever gore 100 kuna, tribina istok 150 kuna, tribina zapad dolje 200 kuna i tribina zapad gore 150 kuna.

No, prije tofga igra se prva utakmica protiv Viktorije Plzen 14. veljače u Češkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.