Dobre vijesti iz Osijeka, Lovrić ipak nije teže ozlijeđen

Foto: fah

Osijek i Slaven Belupo odigrali su bez golova u dvoboju 21. kola SuperSport HNL-a u Gradskom vrtu, ali novi kiks Osječana zasjenila je ozljeda Kristijana Lovrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš Osijeka nezgodno je pao u jednom duelu i nakon ukazivanja pomoći na terenu prebačen je kolima hitne pomoći u bolnicu.

Isprva se činilo da bi mogla biti riječ o teškoj ozljedi, čak i o potencijanoj nepokretnosti:

– Vidio sam ga nakratko, rekao mi je kako nije osjećao noge, rekao je trener Osijeka Rene Poms na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, ispostavilo se da nije tako. Prve pretrage pokazale su da nema vidljivih oštećenja na kralježnici i zdjelici, potvrdio je glasnogovornik NK Osijeka Mario Mihić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.