Dobro raspoložen nakon derbija: Dejan Lovren na Instagramu narugao se francuskom reprezentativcu Paulu Pogbi?

Foto: fah

Na društvenim mrežama pojavila se “informacija”, koju zapravo s obzirom na izvor teško možemo nazvati vjerodostojnom, koja najnoviju objavu hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena na Instagramu smatra ruganjem na račun nogometaša Manchester Uniteda Paula Pogbe.  Naime, reprezentativac Francuske svojedobno je bio upleten u nekoliko zanimljivih situacija u remiju Manchester Uniteda i Liverpoola, dakle, u “najvećem derbiju engleskog nogometa.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I touched the ball ref ????

A video posted by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba je najprije skrivio pomalo smiješan jedanaesterac u prvom dijelu utakmice koji je realizirao James Milner za vodstvo Liverpoola, zaslužan za pogrešku Pogbe bio je hrvatski nogometaš Dejan Lovren, koji je Francuzu zasmetao tijekom skoka zbog čega je on umjesto glavom loptu pogodio rukom. Revoltiran takvim spletom okolnosti Pogba se teško mogao kontrolirati na travnjaku te je gotovo hrvačkim zahvatom srušio Jordana Hendersona na tlo, no, uspio je izbjeći sankcije, sudac mu je pogledao kroz prste.

Obrambeni igrač hrvatske reprezentacije i jedan od najboljih obrambenih igrača engleske lige, svoje je sljedbenike na Instagramu počastio tako što je objavio video jednog od najkomičnijih prekršaja u povijesti nogometa. Na društvenim mrežama mnogi komentiraju kako je to Lovren učinio kako bi zafrkavao francuskog reprezentativca koji na nogometnom tržištu navodno vrijedi preko 100 milijuna eura. Dakako, misli se na Pogbu.

“Suče, htio sam pogoditi loptu,” napisao je Lovren uz video i tako zapravo samo pojačao sumnje onih koji tvrde da je objava posvećena Pogbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O čemu se zapravo radi u videu? Naime, na Afričkom kupu nacija prije 11 godina branič Angole Kali udario je igrača Konga Tresora Mputua, zbog čega ga je sudac isključio, isključeni nogometaš se pokušao opravdati tvrdnjom da je udario je loptu.

Inače, Dejan Lovren je u posljednje vrijeme vrlo često u engleskim medijima, zbog odličnih igara u Liverpoolu, ali i zbog nekih izjava i objava na društvenim mrežama koje nasmijavaju Engleze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.