Đoković o teškim trenucima: Mene nije zadovoljavalo da budem treći ili četvrti tenisač svijeta

đokovića
Foto: fah

Novak Đoković još jednom je u centru pozornosti nakon što je pola sezone pauzirao zbog ozljeda i osobnih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se ovom prilikom teškoh trenutaka 2010. godine.

“Mene nije zadovoljavalo da budem treći ili četvrti tenisač svijeta. Dok sam bio klinac, kad sam imao osam godina, sanjao sam da budem prvi na svijetu i osvojim Wimbledon. U tom meču s Melzerom sam imao 2:0 u setovima i izgubio sam. Došao sam do roditelja, strašno sam plakao i pitao sam se jesam li vrijedan svega toga. Razmišljao sam da prestanem igrati tenis”, prisjetio se Đoković.

“Otac mi je govorio da moram očvrsnuti, ali mi to nije bilo dovoljno. Otišao sam kod svojeg trenera Marjana Vajde i on mi je, a i svi ljudi iz moje ekipe, rekao da je sve u redu. Savjetovali su mi da si uzmem vremena koliko god treba da sve mogu realno sagledati. Zašto si se počeo baviti tenisom? Voliš li taj osjećaj dok igraš? Da, volim tenis. Bio to centralni teren na Grand Slamu ili običan trening. Nakon toga sam osvojio Davis Cup, ušao u onu seriju od 43 pobjede zaredom…”, rekao je Đoković .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.