I Đokovićev brat htio je biti najbolji, a nakon neuspjeha pao je u depresiju

Foto: Twitter

Marko Đoković mlađi je brat Novaka Đokovića, koji je planira postati veliki tenisač, no nikad se nije uspio plasirati među 500 najboljih na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je zbog toga godinama bio u velikoj depresiji. Nakon toga ga je spasio Pepe Imaz, bivši španjolski tenisač koji pomaže mnogim sportašima i poznatim osobama da izađu iz krize.

“Pred njim sam se osjećao kao slobodan čovjek jer sam znao da me gleda s ljubavlju i zahvaljujući njemu nakon četiri godine mogao sam reći roditeljima, braći i prijateljima da ih volim. S 20 godina sam bio u depresiji, a onda sam naučio voljeti sebe i druge ljude”, rekao je Marko Đoković koji je tenisku karijeru završio 2014.

Trenutno je kritično stanje kod njegovog brata Novaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Marko je bio u kaotičnom stanju i morali smo puno raditi kako bi popravili njegovo stanje. Kada smo uspjeli, Novak mi se zahvalio i počeli smo surađivati”, otkrio je Imaz koji je karijeru završio sa samo 23 godine jer “nije bio sretan na terenu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.