Domagoj Duvnjak: ‘Ovakva utakmica i navijanje se pamti cijeli život’

Foto: fah

Nakon treće pobjede na Euru Domagoj Duvnjak posebno je bio zahvalan navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogli bismo još sat vremena ostati u dvorani nakon utakmice i družiti se s navijačima. Ovako nešto pamti se cijeli život i iako sam odigrao jako puno utakmica za reprezentaciju, ovo je bilo nešto posebno, posebna privilegija. Ostvarili smo što smo htjeli, prenijeli smo dva boda u Beč. Ovakve su utakmice najgore, imaš bodove, imaš prolaz, a želiš pobijediti u nevažnoj utakmici. Ako si na 80 posto, kao što smo mi bili na početku, ne može se nikog pobijediti. Igor Vori nas je u poluvremenu motivirao i brzo je sve sjelo na svoje mjesto”, rekao je, prenose Sportske novosti.

“Imali smo ih priliku slomiti u prvom dijelu na krilima obrane Šege, ali nismo uspjeli, pali smo pa smo se u drugom dijelu morali vraćati. Držao nas je i odlični Duvnjak, a onda smo u drugom dijelu zaigrali onako kako se od nas očekuje i stvar je u vrlo kratkom vremenu bila riješena”, rekao je Zlatko Horvat.

“Nije to bila posebno dobra utakmica, no najvažnije je da smo pobijedili i s tim u glavama otišli u drugi krug. Znali smo da će biti jako tvrdo, dobro su nam se i muški suprotstavili. U drugom smo poluvremenu prikazali onu pravu sliku i lako smo prelomili rezultat i došli do pobjede”, zaključuje Matej Hrstić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.