Dominik Livaković: ‘Pokazali smo karakter, sad moramo biti oprezni, koncentrirani, ne griješiti’

Foto: fah

Dominik Livaković jedini je Dinamov igrač u redovima druge reprezentacije svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Velika mi je čast, nositi kapetansku vrpcu tako velikog kluba kao što je Dinamo, to je na ponos svakom igraču. Lijep osjećaj, hvala treneru što mi je ukazao povjerenje”, otkriva za Sportske novosti.

Što je zaštitni znak ovog Dinama?

“Istina, ono što sam odmah uočio jest da smo se puno popravili u segmentu zajedništva, igramo puno više momčadski nego individualno i mislim da smo na dobrom putu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Astana…

“Neće biti lako, očekuje nam ozbiljna utakmica, bez obzira na rezultat. Oni moraju krenuti po gol, a mi moramo ostati mirni, vidjeli ste kako je to izgledalo u Beer Shevi. Tada smo se skupili na poluvremenu, pokazali smo karakter, sad moramo biti oprezni, koncentrirani, ne griješiti.”

Je li moguć njegov odlazak?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je napisa, ali sad stvarno ne znam ima li novosti. Lijepo mi je ovdje, sad sam bio i kapetan, već sam dugo u Zagrebu, tu sam kao kod kuće. Igram i ovu ligu već sedam godina…”, kazao je dobro raspoloženi Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.