Donedavno mu klicali pa ga proglasili izdajnikom: Odlazak Igora Tudora u Galatasaray!

Foto: fah

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, danas uspješni trener, Igor Tudor, u utorak navečer odradio je posljednji trening s igračima turskog Karabükspora, kluba s kojim je postigao odlične rezultate u Turskoj, što nije promaklo ni velikim klubovima. Povratak Tudora u Tursku očekivao se tek u srijedu ujutro, no, pojavio se već desetak sati ranije na večernjem treningu, vjerojatno kako bi se oprostio od igrača, s obzirom da ga želi angažirati turski velikan Galatasaray. Što je sporno?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost po Tudora navijači i čelnici Karabükspora nemaju previše razumijevanja, predsjednik spomenutog kluba tvrdi da ih je hrvatski stručnjak izdao, dok su ga navijači, koji su mu donedavno skandirali, verbalno napali te su mu dovikivali ”koliko je novaca dobio.” Nitko ne želi shvatiti da je odlazak u Galatasaray velika prilika mladom treneru koji tek traži svoju punu trenersku afirmaciju. Naime, svaki čovjek, pa tako i sportaš, ima pravo napredovati, očito u sportu, u kojem ima itekako puno emocija, vrijede neka druga pravila.

Predsjednik Karabükspora Feridun Tankut naposljetku je ipak za IHA-u izjavio da mu je “Igor Tudor rekao da će ujutro otići u Galatasaray.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.