Donna Vekić nakon što je prekinula dobar niz i ostala bez četvrtfinala Wimbledona: ‘Moje pogreške su joj dale vjetar u leđa’

Foto: snimka zaslona HRT

Donna Vekić, ostala je bez plasmana u četvrtfinale, nakon što ju je u osmini finala pobijedila Njemica Julia Goerges sa 6:3, 6:2, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je moj najbolji rezultat na Grand Slamu do sada. Malo mi je ipak teško biti pozitivna jer sam razočarana što sam izgubila, ali sam sigurna da za par dana kad se emocije smire ću biti sretna i zadovoljna, rekla je Vekić.

Za razliku od Goerges, koja je iskoristila po dvije prilike za break u svakom od setova, Donna Vekić je ostala bez realizacije u svih devet situacija kad je mogla oduzeti servis suparnici.

Mislim da sam imala dosta prilika koje nisam iskoristila, ali ona je jako dobro igrala i servirala tako da nisam uspjela iskoristiti te prilike. Te break prilike koje sam imala, a nisam iskoristila su njoj dale vjetar u leđa i počela je igrati sve bolje, objasnila je Vekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo slijedi kratak odmor, a onda se pripremiti za ostatak sezone i američku karijeru, rekla je Osjećanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.