Donna Vekić o Bruni Petkoviću: ‘Istina je da se mi najviše družimo, najbolje se slažemo jer imamo isti posao i najbolje se razumijemo’

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Donna Vekić za RTL Exkluziv otkrila je što je radila u karanteni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U doba karantene sam počela učiti francuski. Prihvatila sam se toga i htjela bih to naučiti”, rekla je.

Opisala je i kako izgleda život tenisačica.

“Mi smo od osam ujutro do pet popodne u klubu i na terenima, toliko smo umorne da često samo pojedemo večeru u sobi i idemo spavati. Nije to sad neki glamurozni život što svi misle”, istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tenisačima svoje generacije Vekić nije željela govoriti, a nasmijala se i kad su je pitali za igrača Dinama Brunu Petkovića, za kojeg se neko vrijeme pisalo da joj je dečko.

“Nećemo, opet vi, hahaha. To je privatni život. Istina je da se mi najviše družimo, najbolje se slažemo jer imamo isti posao i najbolje se razumijemo”, rekla je.

Iva Majoli je na to dodala: “Kad se nađu na kavi, a netko ih uslika, odmah postoji sto priča. Samo oni znaju koji je kraj”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.