Drakonska kazna: Ademiju četiri godine suspenzije!

Foto: Fah

Hrvatski nogometni prvak Dinamo iz Zagreba objavio je kako je njegov dokapetan i veznjak makedonske reprezentacije Arijan Ademi (24) kažnjen s četiri godine zabrane nastupa zbog pozitivnog dopinškog nalaza nakon utakmice 1. kola ovosezonske Lige prvaka protiv Arsenala u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško mi je uopće riječima opisati kako se sada osjećam. Nisam kriv, znam da nisam ništa krivo napravio, a dobio sam ovakvu drastičnu kaznu. Užasno se osjećam. Želio bih se zahvaliti svima koji me zovu ovih dana i šalju poruke, ali stvarno mi je teško pričati pa ih molim za razumijevanje”, rekao je Ademi za službenu Dinamovu internetsku stranicu (gnkdinamo.hr).

“Kao klub smo šokirani i izuzetno neugodno iznenađeni ovakvim raspletom događaja te ćemo napraviti sve kako bismo u ovim teškim vremenima bili uz našeg Arijana. Onako čvrsto i odlučno kao što se on uvijek borio u dresu Dinama i kako smo sigurni da još puno puta i bude”, stoji u Dinamovu priopćenju.

Ademi je ovoga tjedna bio na saslušanju kod Disciplinske komisije UEFA-e, koja mu je i odredila ovu kaznu, a to se smatralo dobrim znakom. No, ispostavilo se kako to nije bio slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.