Drama na Old Traffordu: Lampard ponosan i šokiran nakon pobjede nad Manchester Unitedom

Foto: Twitter

Trener Derby Countyja Frank Lampard je izjavio da je šokiran što je njegova momčad sinoć u trećem kolu Liga kupa pobijedila sa 8-7 nakon izvođenja jedanaesteraca Manchester United ali da su njegovi igrači odigrali “super”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derby se sinoćnjom pobjedom na Old Traffordu plasirao u četvrto kolo Liga kupa. Utakmica je završila 2-2 nakon regularnog dijela, a drugoligaš je slavio nakon jedanaesteraca sa 8-7.

“Šokiran sam. Rano smo gubili na Old Traffordu ali smo igrali dobro i to je super. Nisam imao problema oko sastava momčadi. Igrali su super protiv Brentforda i zaslužili su priliku igrati na Old Traffordu. Ponosan sam”, rekao je Lampard koji je 2016. godine u New York Cityju završio igračku karijeru, a posao u Derbyju mu je prvi trenerski posao.

Govoreći o izvođenju jedanaesteraca, Lampard je rekao da je njegova momčad pokazala karakter. Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je kazao da njegova momčad nije iskoristila brojne prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo zabili kada smo mogli, a mogli smo u prvom poluvremenu. Imali smo dobre situacije da završimo utakmicu. Trebali smo iskoristiti šanse, ali nismo. Liga kup više nije naša briga, nećemo ga igrati do sljedeće sezone. Željeli smo ga osvojiti i razočarani smo”, rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.