Drama pred Draženovim domom: Sukobili se Boysi i policija

Zagreb, 17.5.2022.- Odlučujuća utakmica kvalifikacija za HT Premijer ligu košarkaša: KK Dinamo Zagreb - KK Bosco. Na slavlje Dinama. foto HINA/ Daniel KASAP/ ml

Velika drama odvijala se na Trgu Dražena Petrovića dok se u dvorani odigravala bitka za Premier ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako pišu mediji, policija je među Bad Blue Boysima, koji su došli podržati KK Dinamo u borbi za elitni razred domaće košarke protiv KK Bosca, već radila reda nešto prije samog događaja. No, u dvorani je bilo i uporebe suzavca.

Policija je pokušala izvesti nekoliko pojedinaca iz dvorane, a onda je nastao košmar koji je zatim i eskalirao, piše Večernji list.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.