Dres Maradoni u čast: Što je sudac rekao Messiju kada mu je pokazao žuti karton?

Foto: fah

Nogometaši Barcelone napokon su odigrali jednu sjajnu prvenstvenu utakmicu te su na svom terenu pobijedili Osasunu 4:0, susret je obilježio jedan od najboljih nogometaša svijeta danas, Argentinac Lionel Messi, koji je nakon Diega Armanda Maradone i najbolji argentinski nogometaš svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je u 73. minuti utakmice postigao sjajan pogodak za konačnih 4:0 te je potom odlučio pogodak posvetiti Maradoni. Argentinac je skinuo dres, a ispod je bio Maradonin dres iz vremena dok je nastupao za Newell’s. Potez Lionela Messija većinu je nogometne javnosti oduševio te su mu mnogi poručili da se zaista na originalan način oprostio od sunarodnjaka koji je na vrhuncu karijere bio prije nego li se Messi rodio.

Glavni sudac utakmice Lahoz bio je dirnut ovim potezom što je pokazao kada je dao Messiju žuti karton. Naime, sudac po pravilu mora igraču dati žuti karton zbog skidanja dresa, ali je Lahozu to ipak teško palo. Španjolski mediji čak su otkrili što je sudac kazao Messiju nakon što mu je pokazao žuti karton. Bilo je jasno da to ne želi napraviti, ali pravila su pravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Žao mi je što ovo radim, ali takva su pravila”, poručio je Lahoz Messiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.