Drugi poraz u tri dana od Gorice: O odgovornosti onih koji vode Naš Hajduk – ništa, Damir Burić pred otkazom govori o ”izvlačenju pouka”!?

Foto: fah

Nogometaši Hajduka po drugi puta u samo tri dana poraženi su od Gorice na gostovanju, u oba slučaja bilo je 2:1 za domaću momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najprije su Splićani ispali iz Kupa, večeras su poraženi u prvenstvu. Kap je očito prelila čašu nakon  novog poraza, sve se glasnije govori o smjeni trenera Hajduka Damira Burića, no, ni traga nema o odgovornosti čelnika kluba, udruge Naš Hajduk... Oni ostaju nedodirljivi…  Trener, koliko god bio kvalitetan, ne može napraviti čudo.

Pogotke za za Goricu zabili su Kristijan Lovrić u 12. minuti i Suk u 86. minuti, a gol za Hajduk postigao je Jairo u 28. minuti susreta.

Nakon utakmice pred novinare je stao Damir Burić, još uvijek trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo iz ove utakmice izvući pouke, previše ponavljamo pogreške. Gorica nam je iz jednostavne situacije došla u vodstvo, a u drugom poluvremenu su bile otvorene sve opcije. U drugom poluvremenu su nam zabili iz prekida kakvog smo i mi imali. Mi iz prve utakmice nismo ništa naučili, radili smo iste greške i to nas je koštalo”, rekao je Burić, nešto je slično govorio i nakon poraza u Kupu, i tada je govorio o poukama. Koliko pouka Hajduk mora izvući a da barem izvuče bod?

Burić je komentirao i činjenicu da je drugu promjenu napravio tek u 82. minuti susreta?

“Mogli smo i prije napraviti promjene, ali u tom trenutku smo gledali ozljede igrača i razmatrali opcije, a onda je Gorica zabila i pali smo. Radi smo ponovno jako jednostavne greške, ali ništa nismo naučili iz prošle utakmice”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo, naravno, o otkazu, o čemu se govorilo i nakon poraza u kup utakmici…

Zadnju će riječ navodno imati predsjednik Brbić.

“Za to su zaduženi sportski direktor i predsjednik, oni će odlučiti hoćemo li se sastajati ili nećemo”, rekao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Torcidi, koja je izvrijeđala igrače.

“Momci su razočarani bez obzira bilo prodika od Torcide ili ne. Vidjeli smo kako ovo izgleda, moramo učiti iz naših utakmica, moramo se naučiti utakmice koje idu na neriješeno okretati u svoju korist”.

Na kraju je Burić ponovno govorio o budućnosti Hajduka koja dolazi već godinama, a koja nikako da stigne?

“Bitno je sada skupiti glave, jedan drugome pokazati ono što znamo i što možemo i u sljedećoj utakmici protiv Osijeka pokazati da smo jaka momčad. Moramo lice koje imamo na domaćim utakmicama prenijeti vani…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.