Dva gola Halilovića u dvije minuta za remi na Kantridi

Zaostalu utakmicu 21. kola, ujedno i derbi odigrali su Rijeka i Dinamo pred oko 6000 gledatelja. Momčadi su podijelile bodove, završilo je 2-2, ali Riječani mogu biti puno nezadovoljniji jer su imali dva gola prednosti. Također, niti u trećem međusobnom susretu ove sezone, nisu uspjeli pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio se i crni niz “modrih” na Kantridi, naime, tamo su posljednji put slavili 27. studenog 2010. godine.

Riječani su ušli agresivno u dvoboj i dominirali oko sat vremena, a bolju igru su i naplatili. Poveli su već u 13. minuti kada je Anas Sharbini zabio prekrasan gol. Dvaput je u kaznenom prostoru izvrtio Limu, pucao iskosa, a lopta je na putu do mreže dirala Šimunića. Do drugog gola, Rijeka je imala još dvije sjajne prilike, a onda je Ademi srušio Moisesa. Precizan je u 55. minuti s bijele točke bio bivši dinamovac – Andrej Kramarić.

Činilo se da je Dinamo nemoćan, a onda je na scenu nastupio Alen Halilović. Nakon prekrasne akcije s Čopom, sjurio se prema golmanu pa sa 17 metara krasno pogodio donji kut. Samo dvije minute kasnije, primio je loptu 10-ak metara iskosa, okrenuo čuvara i silovito pogodio bliži kut. Pokazao je zašto se njega zanima nekoliko elitnih europskih klubova. Potpuni preokret zaustavio je Vargić obranom udarca Limi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijep susret odigrali su Rijeka i Dinamo, zabili čak četiri gola, iako su ostali bez ‘glavnih’ napadača Benka i Beqiraja. Obojica su dogovorili transfere u Kinu.

U idućem kolu koje počinje od petka, plavi igraju s Lokomotivom, a Rijeka dočekuje Split.

POREDAK:
1. Dinamo 53
2. Hajduk 47
3. Rijeka 42
4. Lokomotiva 39
5. Split 34
6. Istra 32
7. Zadar 23
8. Slaven Belupo 18
9. Osijek 15
10. Hrvatski Dragovoljac 10

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.