Dva pogotka i asistencija bivšeg hrvatskog reprezentativca, Nikole Kalinića…

Foto: fah

Nogometaši Cagliarija i Rome od 18 sati igraju utakmicu 26. kola talijanske Serie A. Roma želi pobjedu kako bi se s tri boda primaknula sjajnoj Atalanti na četvrtom mjestu.  Naime, Atalanta je danas deklasirala Lecce 7:2 te je s tri boda pobjegla Romi na šest bodova prednosti, dakle, Roma ako želi doći u priliku boriti se s Atalantom za četvrto mjesto mora pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rimljani su vrlo blizu osvajanju tri boda, naime, Nikola Kalinić je po prvi puta ove sezone zabio gol u dresu Rome, dogodilo se to u 29. minuti. Bivši hrvatski reprezentativac je odlično reagirao nakon centaršuta te je loptu glavom poslao u mrežu.

Ovim golom Kalinić je Romi donio izjednačenje, naime, Cagliari je u vodstvo došao minutu ranije pogotkom Joaa Pedra.

Hrvatski nogometaš ponovno je zabio za Romu u 41. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Roma trenutno vodi 4:2, zabio je za Romu i Justin Kluivert na asistenciju Nikole Kalinića, dok je pogodak za Cagliari dao Gaston Pereiro.

Aleksandar Kolarov zabio je četvrti pogodak za Romu za 4.2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.